torsdag, marts 04, 2004

Kære venner!

Da de fleste af jer nu er kommet til den smertefulde erkendelse af præcis, hvad og hvem i var med til at placere foran rattet på den minibus, vi kalder Danmark, vil jeg bringe et citat. Udelukkende for at træde i såret, så i kan tage ved lære og ALDRIG gøre det igen.
Det viser sig nemlig, at regeringens bombastiske udmelding om, at vi skulle af med råd og nævn, fordi de var fyldt til randen med væmmelige SMAGSDOMMERE, kun holdt så længe SMAGSDOMMERNE havde en anden SMAG end regeringen. Regeringen lukkede 100 nævn og oprettede 78 nye.

»Det er god borgerlig politik at lytte til såkaldte smagsdommere. Jeg har brug for råd fra mennesker, der ved, hvad de taler om. Men råd og nævn må ikke gribe om sig, og i den tidligere regerings tid var der sket en knopskydning med mange unødvendige instanser«, siger Brian Mikkelsen til Politiken i dag.

Det er så svært at finde ud af, hvad der er borgelig politik.

P.S. 'Fortællingen' har endnu ikke været den bragende succes, der var lagt op til. Det skyldes fortrinsvis beretterens bibeskæftigelse på Urban, der har taget meget tid den forløbne uge. Det bliver der lavet om på i weekenden.